Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : ΠΑΣΟΚ : Εκτακτο συνέδριο στις 23 / Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και .

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Κωνσταντίνος Î'ργυρός: Χώρισε
Κωνσταντίνος Î'ργυρός: Χώρισε from s.parapolitika.gr
Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις .

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και .

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έρχεται στην Ηλεία η Φώφη
Έρχεται στην Ηλεία η Φώφη from www.patrisnews.com
Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ.

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά.

Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Τι έχεις Φώφη; Τι είχα πάντα
Τι έχεις Φώφη; Τι είχα πάντα from left.gr
Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο . Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : ΠÎ'ΣΟΚ : Εκτακτο συνέδριο στις 23 / Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

0 Response to "Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : ΠΑΣΟΚ : Εκτακτο συνέδριο στις 23 / Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, ."

Post a Comment